Of reserveer via de telefoon. U kunt
ons bereiken op 046 - 435 18 00

Feesten en meer

Geïntereseerd in alle mogelijkheden van onze feestlokatie? Wij zorgen voor een goed verzorgd trouwfeest of babbyborrel. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Lees snel verder...

Aan de Meule op Facebook

Terras met fantastisch uitzicht Midden in de prachtige, rustgevende omgeving in het buitengebied van Beek kunt u bij ons heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Ons grote terras beschikt over circa 200 zitplaatsen.

Vanaf het terras heeft u fantastisch uitzicht op Ulestraten, Schimmert en Genhout. Tussen de tropische palmbomen en met een heerlijk deuntje op de achtergrond is het heerlijk vertoeven.  Ook zullen uw kinderen zich prima amuseren in de bijbehorende uitgebreide speeltuin die afgelegen ligt van de grote weg. Kortom een mooie locatie om u eens uitgebreid in de watten te laten leggen en te genieten van het Limburgse landschap. De lounge area bevind zich aan de achterkant van het pand. Hier kunt u heerlijk loungen onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ook is het mogelijk dit terrasgedeelte af te huren voor eventuele feestjes, babyborrels en bruiloften zodat u gezien onze prachtige ligging optimaal in het zonnetje kunt genieten en van de omgeving.