Of reserveer via de telefoon. U kunt
ons bereiken op 046 - 435 18 00

Feesten en meer

Geïntereseerd in alle mogelijkheden van onze feestlokatie? Wij zorgen voor een goed verzorgd trouwfeest of babbyborrel. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Lees snel verder...

Aan de Meule op Facebook

Sfeervol Restaurant Het sfeervolle restaurant van Aan de Meule heeft 4 mooie verschillende ruimtes die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Onze moderne met olijfbomen ingerichte serre is een zeer sfeervolle ruimte en is uitermate geschikt voor een heerlijk diner of voor partijen tot circa 200 personen. Het uitzicht reikt tot aan Schimmert en kijkt tevens uit over de speelweide. Wij beschikken ook over een knusse benedenzaal, welke is voorzien van een eigen bar.  Deze ruimte straalt heel veel gezelligheid en warmte uit en is zeer geschikt voor feesten tot en met 80 personen. Verder is deze ruimte te gebruiken voor vergaderingen en intieme diners. Ons restaurant is rolstoel-toegankelijk via de achterzijde en we beschikken tevens over een invalide toilet.