Of reserveer via de telefoon. U kunt
ons bereiken op 046 - 435 18 00

Café - Restaurant Aan de Meule: Ons café-zaal-restaurant, gelegen in Beek, heeft een groot aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van een intiem (familie) diner, lunch, brunch, bruiloft, koffietafel, babyborrel tot een prachtige feestavond.

Wij beschikken over een sfeervol ingericht café-restaurant met royale bar en een sfeervolle openhaard. Deze ruimte is geschikt voor ca. 80 personen. De sfeervolle verwarmde serre met pittoresk uitzicht op Schimmert en Ulestraten is ook uitermate geschikt voor partijen.

De omgeving biedt prachtige mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de tegenovergelegen St. Hubertus molen. Of geniet gewoon van het zonnetje op ons ruime terras dat plaats biedt aan circa 200 personen.

Tot slot beschikken we nog over een knusse benedenzaal welke is voorzien van dansvloer en bar. Deze zaal is uitermate geschikt voor feestavonden en vergaderingen, deze feestruimte is geschikt voor circa 80 personen.

Wij staan altijd klaar om u nader te informeren en te adviseren.
Stuur uw vraag middels ons contactformulier of bel 046 - 435 18 00.

Feesten en meer

Geïntereseerd in alle mogelijkheden van onze feestlokatie? Wij zorgen voor een goed verzorgd trouwfeest of babbyborrel. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Lees snel verder...

Aan de Meule op Facebook