Of reserveer via de telefoon. U kunt
ons bereiken op 046 - 435 18 00

Van Huwelijksfeest tot bedrijfsfeest Café - Restaurant Aan de Meule heeft diverse concepten voor bedrijven, families, trouw feesten etc.

Bij Restaurant aan de Meule hebben wij nog een aanbod in Feesten en Partijen. Deze feesten worden hier voor u toegelicht. Deze voorbeelden kunnen geheel  naar jullie eigen wensen worden aangepast. Uiteraard kunnen wij altijd rekening houden met uw speciale wensen. 

Ons restaurant is een mooie locatie om uw babyborrel of trouwfeest te houden. Deze kunnen in elke ruimte besproken worden, maar ook buiten op ons prachtige achter-terras. Bij slecht of twijfelachtig weer kunnen we in overleg daar ook een feesttent plaatsen. Ook eventuele decoratie kunt u in onze handen leggen (tenzij u deze graag zelf doet). Wij zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt voor u. 


Aan de Meule in vogelvlucht

Bekijk de video en ontdek onze prachtige feestlocatie in vogelvlucht.

Eten en drinken

Hiervoor zullen de buffetten van kracht zijn. U kunt uiteraard ook zelf wensen doorgeven. Wij zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn. Bij babyborrels kunnen dit bijvoorbeeld beschuit met muisjes zijn, of bij een communie een speciale communietaart. Het kan allemaal!


Bedrijfsfeesten

Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte (4 stuks) kunt u afzonderlijk afhuren en gezien onze mooi verzorgde buffetten (vanaf 25 personen) en drank, zullen wij uw uitje tot een waar feest maken. Voor een leuke activiteit werken wij samen met Rongen Aktief. Bekijk hun site: www.rongenaktief.com voor alle mogelijkheden. 


Ook de monumentale standaard molen is te bezichtigen.
Bel voor meer informatie met de gemeente Beek: 046 - 438 92 22.


Familiefeesten

Ons restaurant is ook zeer geschikt voor familiefeesten. Deze kunnen in elke ruimte besproken worden (mits de aantal personen ernaar schikken). In combinatie met onze buffetten (vanaf 25 personen) of een heerlijk 3/4 gangen diner zullen wij uw avond tot een prachtige beleving maken!


Babyborrel of Huwelijksfeest

Ons restaurant is een mooie locatie om uw babyborrel of trouwfeest te houden. Deze kunnen in elke ruimte besproken worden, maar ook buiten op onze prachtig achter-terras. Bij slecht of twijfelachtig weer kunnen we in overleg daar ook een feesttent plaatsen. Ook eventuele versieringen kunt u in onze handen leggen (tenzij u deze graag zelf doet). Wij zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijk feest wordt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een offerte. Bekijk het fotoalbumvoor een algemene indruk.  U kunt bij ons ook het JA-woord aan uw geliefde geven.


Muziek en decoratie

Ook dat kunnen wij allemaal voor u regelen, maar dit gaat geheel in overleg met u. Ook hier geldt dat als u uw wensen doorgeeft, wij er alles aan zullen doen om deze uit te laten komen. Wij ontzorgen u volledig, zowel qua decoratie als muziek. 

Qua decoratie heeft u de mogelijkheid om alles zelf te versieren zoals u het graag wilt. U kunt dit ook door ons laten doen, waarbij wij het voor u op maat maken. De kosten hiervoor bedragen €50,- exclusief materiaalkosten. 

Wij leveren een tent op locatie en een podium, die wij eveneens geheel naar uw wensen kunnen decoreren. De kosten hiervoor bedragen €400,-.


Koffietafels

Onze koffietafel bestaat uit:

  • Onbeperkt koffie of thee
  • Verschillende belegde broodjes met ham en/of kaas
  • Verschillende belegde broodjes met tonijnsalade
  • Diverse vlaaien met en zonder slagroom 

Mocht u eventueel de koffietafel willen uitbreiden met een kopje soep, dan zal er een meerprijs worden berekend van €2,- per persoon. Eventueel andere uitbreidingen worden in onderling overleg gemaakt. 

Kosten vanaf € 13,50 per persoon

Feesten en meer

Geïntereseerd in alle mogelijkheden van onze feestlokatie? Wij zorgen voor een goed verzorgd trouwfeest of babbyborrel. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Lees snel verder...

Aan de Meule op Facebook