Of reserveer via de telefoon. U kunt
ons bereiken op 046 - 435 18 00

Wandelroutes Wij hebben een aantal wandelroutes in de buurt van ons restaurant. De wandelroutes varieëren van 6 km tot 12 km.


Wandelroute van 6 km

De wandelroute is 6 km. Deze gemakkelijke wandeling zonder hellingen gaat over veldwegen door de veldweg met weidse uitzichten, lekker uitwaaien dus! Doe goede wandelschoenen aan want op de paden liggen veel stenen.

Wandelroute van 8 km

Deze wandelroute is 8 km. Een vlakke en gemakkelijke wandeling gaat door de dorpjes Kelmond en Klein Genhout naar het Kelmonderbos en langs de Keutelbeek. U ziet oude hoeven, mooie kapellen en de St.Hubertusmolen.

Wandelroute van 9 km

Deze wandelroute is 9 km. Een gemakklijke wandeling, wel met een steile helling in het bos. De route gaat over veldwegen en door het mooie Ravensbos. Neem zelf proviand mee. Kort na het begin moet u zeker het leuke boerderijmuseum bezoeken

Wandelroute van 12 km

Deze wandelroute is 12 km. Een gemakkelijke wandeling met weinig hoogteverschil door een verrassend mooi gebied. Over veldwegen, holle wegen en bospaden loopt u door het Vrouwensbos en Spaubekerbos met mooie uitzichten.

Feesten en meer

Geïntereseerd in alle mogelijkheden van onze feestlokatie? Wij zorgen voor een goed verzorgd trouwfeest of babbyborrel. Ons restaurant is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten. Elke ruimte kan besproken worden.

Lees snel verder...

Aan de Meule op Facebook